Kultura Ústecký Z domova Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ Z KULTURY: Videoklip ČEKÁNÍ zpěvačky Eli se natáčel na Čerevném hrádku

Ústecký kraj –  Začínající zpěvačka (Eliška Pospíšilová) vystupující pod uměleckým jménem Eli vydala první singl a videoklip ČEKÁNÍ, který se natáčel na Zámku Červený Hrádek u Jirkova.

Eli je autorkou textu i hudby a klip vznikl ve spolupráci se Studiem eM Desire Photography (Martina Černá a Karel Kotrč). Kamera a střih Petr Smejkal psmfilm.cz, celý projekt je založen na úsilí malé skupinky lidí dostat tuto příjemnou zpěvačku do podvědomí.

„Zpěvačka Eli má dvě děti – dvojčata, muzice se věnovala již dříve v kapele, poté měla pár let pauzu a od loňského roku začala znovu tvořit. Svou první písničku složila dokonce ve svých třinácti letech! Nyní se Eli chce věnovat tvorbě naplno, ale už jako sólistka, proto to co ji v životě potkalo a co cítí přenáší do textů a tvorby,“ dodává Martina Černá, která se podílela na scénáři a režii zmíněného videoklipu.

VIDEOKLIP: Zpěvačka ELI vydala první singl a videoklip ČEKÁNÍ

https://www.youtube.com/watch?v=w4mtGt-L3Ew&feature=youtu.be

Nový videoklip Čekání se natáčel na Červeném hrádku…      Autor: Archiv 

Pohání mě to vědomí, že ty písničky uslyší lidé, kteří se s nimi třeba ztotožní, mají podobné zážitky a pocity. Nebo že jim dám odvahu se vyjádřit,“ dodala zpěvačka Eli.

Autor: Honza Vraný/JV PRESS

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz