Sport Ústecký Z domova Zprávy podle krajů

ZE SPORTU: Thajský šampion muay thai Khom Phiphitsala zavítal mezi dubské bojovníky

Dubí/Teplice – Thajský šampion Khom zavítal mezi dubské mladé bojovníky z Leonidas gym, a to v rámci poutavého semináře na téma lokty a nácviky technik.

Trenér a zápasník Khom, který je také licencovaným trenérem c.m.t.a., předával dubským mladým bojovníkům, své bohaté zkušenosti nejen ze zápasnického ringu, ale i z kolébky muay thai. Seminář bojovníci z Dubí pojali i jako netradiční formu tréninku a pevně věří, že se s Khomem ještě někdy osobně setkají.“Tyto semináře, budeme opakovat v průběhu roku několikrát jak s Khomem tak s Petr Khru Macháčkem. Jelikož se musí zlepšovat nejen naši svěřenci, ale i trenéři,“ říká trenér Ladislav Horejš.

VIDEOREPORTÁŽ ZE SEMINÁŘE:

Videoreortáž ze semináře v Dubí připravil: Honza Vraný a Tonda Musil/JV PRESS

„Tudíž i já jako licencovaný trenér c.m.t.a. musím zlepšovat své dovednosti na seminářích, navštěvovat i osobně školy Muay Thai v Thajském království a podstupovat různá školeni na UK FTVS. Za podporu této akce musím poděkovat Grafstudio.cz. Soukromé lekce si můžete dohodnout na khom@phiphitsala.cz nebo na telefonu 732943450,“ dodává trenér Ladislav Horejš.

Autor: Ladislav Horejš/trenér

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz