Kultura Ústecký Z domova Zprávy podle krajů

Pod pokličkou redakčního týmu JV PRESS aneb kdo pro Vás tvoří web plný zajímavostí?

Redakční tým Agentury JV PRESS a spol se zdárně a pozvolna rozrůstá o další nové externí spolupracovníky a příznivce. Dostáváme často dotazy, kdo pro Vás, naše věrné čtenáře a klienty, vlastně připravuje nejen aktuální zpravodajství, ale i poutavé reportáže nebo vidorozhovory… JV PRESS to jsou hlavně INFORMACE od A do Z. Tak tady je naše odpověd!

Tisková a mediální agentura JV PRESS chce vyhovět náročným požadavkům klientům, kteří budou, a to věříme, čím dál více spokojeni se širokou škálou foto a video služeb, které naše agentura JV PRESS nabízí s tím, že agentura se věnuje také mládeži a dává prostor získat bohaté zkušenosti i začínajícím fotografům, kameramanům a reportérům.

V současné době se na tvorbě webu a facebookového profilu podílí přibližně deset lidí, kteří jsou součástí redakčního týmu… Kromě toho s redakcí úzce spolupracuje další důležitý člen, a to nenahraditelný IT specialista, který má na starost technickou náročnou stránku chodu celého webu jvpress.cz a je jím Ing. Petr Smejkal.

Redakce JVPRESS úzce spolupracuje s dceřinou společností Dagest, která provozuje zpravodajské weby www.zpravy-teplice.cz a www.zpravy-usti.cz

 

REDAKČNÍ TÝM OBRAZEM:

   Honza Vraný  (reportér – redaktor – kameraman – fotoreportér)
B     Tomáš Pitterling  (fotoreportér – kameraman – redaktor)
C      Milan Vobořil  (fotoreportér – kameraman – redaktor)
    Vlasta Vébr  (moderátor – redaktor PR a styk s veřejností)
    Tonda Musil   (reportér – kameraman – fotograf)
    Barbara Holincová  (stážistka – redaktorka – fotografka)
G     Eva Růžičková (reportérka – redaktorka – vydavatelka webu Zprávy-Teplice.cz a Zprávy-Ústí.cz)
H     Jakub Najman (fotoreportér – kameraman – fotograf)
CH  Honza Tušík    (sportovní reportér)
I      Michal Tušík    (sportovní reportér)

V současné době náš tým rozšíří ještě obchodní zástupci  a další vypomáhat budou i další extrení stážisté, se kterými nyní intenzívně jednáme. „Jsem moc rád, že za mnou stojí tým skvělých spolupracovníků a kamarádů, na které se mohu spolehnout,“ říká zakladatel agentury JV PRESS Honza Vraný.

Pokud máte jakékoliv dotazy, podněty, náměty nebo zajímavosti piště nám na redakční e-mail: redakce@jvpress.cz  nebráníme se žádné spolupráci… Nebojte nekoušeme.. Ozvěte se.. Moc rádi odpovíme VŠEM. JV PRESS to jsou totiž především INFORMACE od A do Z.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz