Kultura Ústecký Z domova Zprávy podle krajů

VIDEO: „Sedmá velmoc“ na předvánočním setkání se zástupci ČEZu v Teplicích

Teplice – Nastal čas předvánoční a nejrůznější podniky, firmy nebo instituce opět po roce pořádají tradiční předvánoční nebo vánoční setkání, jedno takové opět uspořádala Skupina ČEZ pro severní a střední Čechy, která do Sportovního centra METROPOLE v Teplicích pozvala regionální novináře z celého kraje.

Zástupci ČEZu Soňa Holingerová a Ota Schnepp novináře pozvali  nejen na přátelské posezení, ale také na příjemnou pohodovou sportovní aktivitu. Na programu večera byly tak závody v motokárách i bowlingový turnaj.

Své řidičské dovednosti si tak redaktoři, moderátoři, kameramani i fotografové mohli otestovat na krytém okruhu dlouhém 620 metrů a o napínavé zážitky nebyla nouze. Na závěr předvánočního setkání s novináři si pak zástupci ČEZu připravili pro každého návštěvníka malý dárek.

Pozvání od Skupiny ČEZ do Teplic přijali vedle redakce agentury JV PRESS a spol také zástupci Českého rozhlasu, České tiskové kanceláře, TV NOVA, TV Prima, TV Barrandov, Deník.cz, Blesk.cz a Vydavatelská skupina ČESKÝ METROPOL, s.r.o.  a další…

A co vy? Chystáte se také na nějaký Vánoční večírek, posezení s přáteli nebo obchodními partnery či na párty? Napiště nám, pošlete zajímavé fotografie nebo videa, moc rádi je zveřejníme na našem serveru.

VIDEOSESTŘIH Z NOVINÁŘSKÝCH ZÁVODŮ MOTOKÁR

Videoreportáž připravili: Vlasta Vébr a Honza Vraný/JV PRESS

FOTOGALERIE Z PŘEDVÁNOČNÍHO POSEZENÍ…

 

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz