Cestování Karlovarský Turistika Z domova Zprávy podle krajů

ADVENTNÍ ZASTAVENÍ: Hrad Loket nabídl nezapomenutelnou atmosféru Krušnohorských Vánoc

Loket – Hrad Loket v Karlovarském kraji se i letos o vánočních svátcích stává dějištěm adventního zastavení. Na druhý adventní víkend se do okolí Hradu Loket přijely podívat tisíce návštěvníků, a to na tradiční VÁNOČNÍ TRHY.

Nasát atmosféru Krušnohorských Vánoc tak přijeli lidé ze všech koutů České republiky. Druhý advent vánoční proměnil hrad Loket v kouzelné místo. Koledy a jesličky zklidní každodenní shon a zasněžený hrad jakoby pohladil duši. Trhovci pomohou vybrat originální vánoční dárky a také zahřát vánočními pokrmy a nápoji.

Více informací o Hradu Loket naleznete ZDE

 

Máte pro nás také tip na zajímavá místa nebo zajímavé akce? Napiště nám.

Tip na reportáž a fotografii z místa události do redakce zaslal náš pravidelný čtenář webu. Děkujeme.
Máte také TIP na článek, exkluzivní fotografie nebo video? Pošlete je redakci jvpress.cz, ty nejlepší zveřejníme a odměníme malým dárkem.
Pokud jste se stali svědky zajímavé události nebo víte o aktualitě, o které bychom mohli napsat, nebo máte-li téma na exkluzivní článek, dejte nám o tom vědět. TIP na článek a fotografie nebo videa nám můžete zaslat na redakční email: redakce@jvpress.cz případně můžete zavolat či napsat SMS na náš redakční mobil +420 603 865 666.

 

Autor: Tomáš Pitterling

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz