Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Středočeský Turistika Ústecký Vysočina Z domova Zlínský Zprávy podle krajů

FOTO DNE: Čtenáři našeho webu posílali kouzlo Vánoc v podobě zasněžených fotek

ČESKÁ REPUBLIKA – Čtenáři našeho webu JV PRESS a posl. využili dnešního hustého sněžení a posílali nám na redakční Facebookový profil své fotografie ze zasněžených koutů republiky.

Zima během dneška vykouzlila pohádkovou atmésféru a sníh se udržel i v nižších polohách. Své snímky tak pohotově na redakční facebookový profil, ale i na redakční email, zaslali naši věrní čtenáři. Byli mezi nimi například: Michaela Šagátová, Marie CingrovaGretzky Troja, Standa Skála, Jirka Švácha, Pavel Mory, Jan KrčmářMartin Ulipak, Ladislav ČenecWendyy Štěpánková… 

Moc děkujeme všem čtenářům za zaslané „zasněžené“ fotografie… Mnoha lidem a především pak dětem čerstvě napadaný sníh vykouzlil úsměv na tváři.

Navíc meteorologové přicházejí s potěšující informací, a to, že letošní Vánoce by měly být konečně BÍLÉ! Štědrý den má totiž být mnohem chladnější než v minulých letech a sníh se tak udrží prý nejen na horách, ale i v níže položených oblastech republiky.

Tak snad se tentokrát meteorologům předpověď povede a Vánoce si užijeme na sněhu.

Autor: Honza Vraný 
a redakce JV PRESS

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář