Kultura Sport Ústecký Z domova Zprávy podle krajů

NAPSALI JSME NÁM: Slovan Chabařovice obdaroval děti v nemocnici, pomohl i reprezentant Lüftner

CHABAŘOVICE – Fotbalový Slovan Chabařovice a jeho přátelé zpříjemnili Vánoce dětem, které musí svátky trávit v ústecké Masarykově nemocnici. Karel Král za vedení klubu a Petr Doubek za A-mužstvo, hrající I. B třídu, donesli nemocným dětem vánoční dárky od rodičů a fanoušků Slovanu.

„Před několika lety jsme při obnově mládeže začínali s osmi dětmi, teď jich u nás trénuje přes osmdesát. Nejen z fotbalu víme, že zdraví je to nejdůležitější. A když jsme se rozhodli podpořit děti v ústecké nemocnici, mělo to mezi rodiči našich malých fotbalistů a mezi příznivci velký ohlas. Chabařovickým patří díky,“ vzkázal Karel Král.

Společenské hry malým pacientům ukrátí čas, jednu věnoval i fotbalový reprezentant Michael Lüftner, odchovanec Slovanu Chabařovice a nyní hráč dánského FC Kodaň. Kromě toho děti dostaly i plyšáky a další hračky.

„Moc si toho vážíme,“ potěšilo Marii Lulkovou, vrchní sestru Dětské kliniky, která léčí i onkologické pacienty. „Jsem moc rád, že jsme se s paní Lulkovou na této akci domluvili. Věřím, že dárky udělají nemocným dětem radost a vykouzlí jim úsměv na tváři,“ uvedl Petr Doubek, momentálně zraněný tahoun týmu.

OBRAZEM: Slovan Chabařovice obdaroval děti v nemocnici, pomohl i reprezentant Lüftner

Autor: FK Slovan Chabařovice

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “NAPSALI JSME NÁM: Slovan Chabařovice obdaroval děti v nemocnici, pomohl i reprezentant Lüftner

Napsat komentář