Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zprávy podle krajů

OPRAVDU SE STALO: Vtipálek s plynovou pistolí u služebny strážníků v Dubí zahazardoval se svým životem

DUBÍ – Doslova o holý život šlo muži z Dubí, který se zachoval dost nerozvážně. Před služebnou dubských strážníků totiž natáhl zbraň a zazvonil na dozorčího. Jeho manipulace se zbraní však neušla pozornosti obsluze kamerového systému, která ke služebně okamžitě přivolala policejní posily!

Ještě než stačil ozbrojený „útočník“ vejít do služebny byl bleskově na chodbě zpacifikován a následně odzbrojen samotnými strážníky. Teprve poté hlídky zjistily, že muž měl v ruce takzvanou plynovku! To však obsluha kamerového systému nemohla tušit. Přímo pod kamerou totiž bylo vidět, jak si „útočník vybil zbraň, znovu natáhl a poté zazvonil na dozorčí službu.

A důvod jeho návštěvy u dubských strážníků? Ne, nešel si s nimi vyříkat střelbou účty, ale přišel se, jak sám vypráví, prý dobrovolně udat! Údajně totiž krátce předtím střílel plynovou pistolí na ulici do vzduchu. Rád kouká na televizní reality show Policisté v akci a tak byl dokonce prý bleskovým zákrokem strážníků přímo nadšený. Celý incident, ale mohl pro „útočníka“ dopadnout i smrtí, kdyby zasahující strážníci vyhodnotili celou nebezpečnou situaci jako ohrožení a vtipálka tak mohli zlikvidovat mnohem razantněji!

Poté co policisté sepsali s výtržníkem záznam o celé události, vyšel „vtipálek“ ven a téměř ještě před policejní služebnou začal svůj neuvěřitelný příběh líčit doslova celé Pozorce v Dubí. Město se tak nyní baví nad husarským kouskem „útočníka“ a rozdělilo se na dva nesmiřitelné tábory, zatímco jedni tvrdí, že je odvážlivec, druzí jen nevěřícně kroutí hlavou nad nerozvážností, která mohla mít fatální následky.

Zjišťujeme podrobnosti k celému incidentu a budeme případ aktualizovat…

Autor: Honza Vraný

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář