Auto-Moto Doprava Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Složky IZS Středočeský Ústecký Vysočina Z domova Zlínský Zprávy podle krajů

DOPRAVNÍ INFO: Husté sněžení, ledovky i déšť komplikují ranní dopravu v republice

ČESKÁ REPUBLIKA – Husté sněžení, ledovka i déšť v současné době komplikují dopravu na mnoha místech České repubiky. Provoz omezují na dálnicích i nehody. Na D5 na trase Rozvadov – Praha u Boru na Tachovsku například havarovalo nákladní auto. Neprjezdný je jeden jízdní pruh a nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

V Praze v Senohrabské ulici policisté vyšetřují například střet osobního auta s chodcem. Nehoda si vyžádala zranění. Bouralo se také v Bílině v Bílinské ulici, kde havarovalo jedno osobní vozidlo.

A karambol vyšetřují policisté rovněž v Palackého ulici v Chomutově, kde bourala tři auta. Nehoda je naštěstí bez zranění.

Problémy hlásí také dálnice D10, kde se na trase Turnov – Praha střetla dvě osobní auta. I tato nehoda se obešl bez zranění.

Dopravní policisté vyšetřují od ranních hodin i celou řadu podobných karambolů napříč Českou republikou. Experti na dopravu proto radí řidičům nohu z plynu a věnovat zvýšenou pozornost řízení…

Zdroj: Dopravní info

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář