Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zprávy podle krajů

Dívka z Děčínska šla na Silvestra vyvenčit psa a slehla se po ni zem. Neviděli jste ji někde?

DĚČÍNSKO – Pohřešovaná čtrnáctiletá dívka Natálie Němcová byla naposledy spatřena v Dolním Podluží na Děčínsku, kde trávila vánoční svátky. Dne 1.1.2018 kolem 2.00 hodiny ranní odešla před dům vyvenčit psa. Pes byl nalezen uvázaný u stromu před domem a dívka domů doposud nedorazila. Dnes policisté po dívce vyhlásili pátrání.

Tam byl nalezen dopis, ve kterém dívka uvádí důvody svého odchodu. V minulosti již několikrát z domova odešla.

V době odchodu na sobě měla zelenou zimní bundu s kožešinou na kapuci (tzv. párka), modré riflové kalhoty a černé sportovní boty zn. NIKE. Na základě oznámení příbuzných bylo po dívce vyhlášeno celostátní pátrání.

Policisté provedli kontrolu zdravotnických zařízení a prověřili místa, kde by se dívka mohla nacházet. Do současně chvíle se domů nevrátila. Podle zjištěných informací nelze vyloučit, že se dívka nachází v Děčíně či jeho okolí.

„Žádáme Vás o pomoc při jejím hledání. V případě, že jste dívku zahlédli či oplýváte informacemi, kde by se dívka mohla nacházet či nachází, neváhejte tyto poskytnout na nejbližší policejní služebně či přímo na tísňovou linku policie 158. Za projevenou pomoc děkujeme,“ dodávají policisté.

V případě že odkaz databéze pátrání po osobách nebude aktivní, byla dívka nalzena a pátrání ukončeno! Odkaz je ZDE.

Autor: Honza Vraný
Foto: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “Dívka z Děčínska šla na Silvestra vyvenčit psa a slehla se po ni zem. Neviděli jste ji někde?

  1. Pingback: Related Site

Napsat komentář