Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Složky IZS Středočeský Ústecký Vysočina Z domova Zlínský Zprávy podle krajů

Agentura JV PRESS se stala mediálním partnerem Unie bezpečnostních složek

Praha – V prvních dnech roku 2018 došlo k dohodě o mediální spolupráci mezi odborovou organizací Unie bezpečnostních složek, která sdružuje příslušníky bezpečnostních složek (Policie České republiky, Hasičského záchranného sboru ČR, Vězeňské služby ČR, Celní správy ČR, Městských a obecních policií) a jejich zaměstnance, a to za účelem ochrany jejich oprávněných zájmů, zejména v souvislosti s výkonem jejich povolání a internetovým zpravodajsko-informačním serverem agentury JV PRESS.

Agentura JV PRESS na svých stránkách publikuje rovněž dění  záchranných složek, tedy různé záchranné akce, mimořádné události, policejní pátrání, policejní svodky, požáry a hasičské zásahy.

Zpravodajsko-informační server agentury JV PRESS pomáhá například Policii ČR, při pátrání po pohřešovaných nebo hledaných osobách v rámci medií a internetové mediální publikace, dále pak „zviditelňuje“ záslužnou, nelehkou a náročnou činnost všech záchranných složek, tedy zdravotníků – záchranářů, hasičů, policistů ale i vojáků, vězeňské stráže, strážníků a dalších v rámci České republiky.

Nedílnou součástí je uveřejňování oficiálních informací rovněž z UBS. Více informací o Unii bezpečnostních složek naleznete také ZDE.

Autor: Honza Vraný
Foto: Předseda Unie bezpečnostních složek Zdeněk Drexler

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář