Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: V zahrádkářské kolonii na Ústecku došlo k trojnásobné vraždě

ÚSTECKO – V dějiště hrůzného činu se změnila dnes ráno chatová oblast Střížovice v Ústí nad Labem, kde nad ránem kriminalisté nalezli tři zavražděná těla. Policie pouze potvrdila, že vyšetřuje násilný trestný čin, a to několikanásobnou vraždu.

Jak jsme již informovali, tak k tragédii došlo v noci na pondělí v zahrádkářské a chatové oblasti Střížovice v městské části Ústí nad Labem. Právě tam od ranních hodin operují policité a kriminalisté včetně psovodů.

Podle informací serveru iDNES.cz se tragédie odehrála v jedné z tamních chat, kam údajně vnikla dvojice pachatelů. „Uvnitř chatky spali rodiče a jejich tři děti.  Pachatelé oba dospělé svázali a následně zabili, jejich šestnáctiletou dceru měli znásilnit,“ uvádí serveru iDNES.cz zdroj.

Před chatou pak kriminalisté údajně ještě nalezli zastřeleného pachatele a psa. To však policie odmítá zatím komentovat. Vyšetřování několikanásobné vraždy je na samém začátku a policie proto nechce informace více upřesnit. Policisté nejem okolí chaty ale celé zahrádkářské kolonie na Střížovickém vrchu uzavřeli a obehnali páskou. Hlídají i vjezd do samotné osady.

I nadále okolnosti tragické události v Ústí nad Labem sledujeme a budeme je aktualizovat, jakmile policie uvolní další informace hrůzného skutku.

PSALI JSME TAKÉ: TRAGÉDIE: Kriminalisté krajské policie vyšetřují na Ústecku od ranních hodin násilný trestný čin

 

Autor: Honza Vraný

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář