Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zprávy podle krajů

VIDEO: Řidič auta bez značek se snažil ujet teplickým policistům, to se mu ale nepodařilo

TEPLICE – Policisté z Dubí  pronásledovali řidiče osobního vozidla, které nemělo registrační značky. V Novosedlicích stavěli auto bez značek, jeho řidič ale na výzvy k zastavení nedbal a začal policistům ujíždět. Informuje o tom mluvčí teplické policie Dan Vítek. 

Nejdříve se jim snažil ztratit v ulicích Novosedlic, pak zajel i do zahrádkářské kolonie, přes kterou projel na ulici Nákladní v Teplicích. Svou agresivní a nebezpečnou jízdou v téměř stokilometrové rychlosti ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu, projížděl na červenou a jen náhodou nedošlo ke srážce s jinými vozidly. Za kruhovým objezdem v ulici Hřbitovní nezvládl řízení a najel na obrubník, dubští policisté, kteří ho i s dalšími hlídkami z Teplic pronásledovali, muže na místě zadrželi.

VIDEOZÁZNAM Z POLICEJNÍ HONIČKY V TEPLICÍCH

Důvodů, proč 27letý muž ujížděl, bylo více, kromě toho, že má auto značky v depozitu, si sedl za volant bez souhlasu jeho vlastníka, navíc má okresním soudem uložen trest spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel a aby toho nebylo málo, měl pozitivní test na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle.

„Muž je podezřelý z přečinů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a neoprávněného užívání cizí věci, vyšetřován je na svobodě,“ dodal mluvčí teplické policie Dan Vítek.

Autor: Honza Vraný
Video: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář