Jihočeský Krimi Složky IZS Z domova Zprávy podle krajů

Neznámý pachatel zavraždil v mobilheimu u Dobešic na Písecku manželský pár

PÍSECKO – Dvojnásobnou vraždu vyšetřuje na Písecku tým kriminalistů jihočeského policejního ředitelství a píseckého územního odboru. Tým rozplétá od pondělního večera vraždu manželského páru. Zavražděného muže (1958) a jeho ženu (1963) nalezl v pondělí večer syn v jejich mobilheimu u rybníka v katastru obce Dobešice část Pazderna, několik kilometrů od Záhoří.

Kriminalisté provedli důkladné ohledání místa činu, na místo vyjel i státní zástupce a přivolali také soudního lékaře. Celé okolí také propátrali policisté a pokračovali i následující den. Policisté a kriminalisté pátrají po všech stopách, které by s činem mohly souviset.

Mobilheim místo činu. Foto: PČR Písek

Zatím předpokládají, že manžele zavraždil neznámý pachatel bodnořezným nástrojem pravděpodobně během předcházejícího víkendu (6. – 7. 1. 2018). Oba dva na místě podlehli svým zraněním. Motiv činu není znám.

Kriminalisté proto žádají veřejnost o pomoc, přivítají jakékoliv informace, které by mohly souviset s osobami zavražděných nebo s činem. Důležité je také svědectví každého kdo o víkendu viděl nějaké podezřelé osoby či vozidla u mobilheimu zavražděných, nebo slyšel podezřelé zvuky či viděl podezřelý pohyb. Pachatele také mohl prozradit štěkot psů, kteří se kolem mobilheimu pohybovali. Jakákoliv informace je pro policisty důležitá. Informace volejte na linku 158, operační důstojník bude poznatky předávat přímo vyšetřovatelce tohoto závažného případu.

Autor: mjr. Mgr. Bc. Jiří Matzner

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář