Auto-Moto Doprava Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Složky IZS Středočeský Ústecký Vysočina Z domova Zlínský Zprávy podle krajů

DOPRAVNÍ INFORMACE: Desítky nehod opět komplikují od rána dopravu po celé republice

ČESKÁ REPUBLIKA – Desítky karambolů od ranních hodin blokují dopravu napříč celou Českou republikou, patrně nejzávažnější situace je nyní na Pražském okruhu na 23kilometru směr D1, kde se po sedmé hodině ranní střetlo hned deset osboních aut. 

Hromadná nehoda tak blokuje dopravu na  D0 na trase Modletice – Ruzyně.  komplikacemi počítejte asi do 11.30 hodin. Na místě zasahují všechny složky IZS.

Se zdržením počítejte také v Jihočeském kraji u obce Řepeč na Táborsku, kde se střetl osobní automobil s traktorem. Nehoda se oběšla bez zranění. Událostí jsou ovlivněny oba dva směry.

V Ústí nad Labem ve Všebořické ulici havaroval autobus s osobním autem. Na místě zasahují záchranáři a policisté. Nehoda se bohužel neobešla bez zranění. Komplikace v místě nehody potrvají přibližně do 12.00 hodin.

Kolona se tvoří aktuálně i v Jihomoravském kraji, kde na D1 u 189 kilometru trase Praha – Říkovice v okrese Brno – venkov havaroval nákladní automobil, který se střetl s osobákem. V místě karambolu se vytváří dlpuhé kolony vozidel, a to v úseku asi 4 kilometrů. Nehoda je bez zranění.

U Přerova na silnici 436 skončil po havárii nákladní automobil v příkopu. Probíhají tam záchranné a vyprošťovací práce. Na místě zasahují všechny složky IZS.

Také na dalších místech rpubliky jsou hlášeny další karamboly, většinou jde ale o nehody bez zranění. Policisté upozorňují motoristy, aby věnovali zvýšenou pozornost při řízení.

VIDEO Z JEDNÉ Z DNEŠNÍCH NEHOD… ZDE

Autor: Honza Vraný

 

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz