Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Složky IZS Středočeský Ústecký Vysočina Z domova Zlínský Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ Z DOPRAVY: Na křižovatce ulice K Barrandovu blokuje dopravu střet dvou aut

PRAHA – Řidiči pozor v Praze v ulici K Barrandovu, kde se na světelné křižovatce střetla dvě auta a blokují provoz. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

Na místo míří policisté a odtahová služba. V místě střetu věnujte zvýšenou pozornost při průjezdu. S komplikacemi v dopravě počítejte přibližně do 11.00 hodin.

Dvě auta bourala také v Obrnicích na Mostěcku na silnici 15, kde se karambol rovněž obešel bez zranění. Aktuálně tam probíhá vyšetřování nehody. Událostí je ovlivněn jeden směr provozu.

Karambol vyšetřují dopravní policisté také v Ústí nad Labem u Rondelu, kde se kvůli ledovce na mostním nájezdu střetla dvě osobní auta. Také tato nehoda se udála naštěstí bez zranění.

V celé České republice aktuálně vyšetřují dopravní policisté na dvě desítky karambolů. Jde většinou o střety havarovaných aut bez zranění. Naštěstí nemáme zatím hlášenou žádnou vážnou nebo tragickou nehodu.

Autor: Honza Vraný

 

 

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz