Karlovarský Krimi Složky IZS Z domova Zprávy podle krajů

KRIMI: Devadesátiletá seniorka přišla na poště o 20 tisíc korun! Sokolovští policisté pátrají po zloději

SOKOLOVSKO – Sokolovští policisté prošetřují případ krádeže, ke které mělo dojít dne 2. prosince v době od 10:30 hodin do 10:45 hodin v Sokolově v ulici Karla Havlíčka Borovského na poště.

Zde neznámý pachatel využil vhodné příležitosti, kdy si 90 letá žena na psacím pultu odložila ve své těsné blízkosti obálku s finanční hotovostí 20 tisíc korun a věnovala se vyplňování složenky. Tuto obálku jí z pultu mohl někdo odcizit, aniž by si toho všimla. Seniorka zjistila, že nemá obálku s finanční hotovostí až doma.

Policisté se případem zabývají a nyní žádají o spolupráci veřejnost. Po vyhodnocení kamerových záznamů zjistili, že se na poště nacházely poblíž seniorky dvě osoby, muž a žena. Žena oděná v zelené bundě s modrým batohem a modrými riflemi se se seniorkou bavila u pultu a muž v modré bundě, který šel po poškozené ženě k přepážce číslo 6.

Žena a muž, kteří se dne 2. prosince v době od 10:30 hodin do 10:45 hodin nacházeli na poště, by jako svědci, mohli přispět k objasnění případu. Policisté je žádají, aby se obrátili na linku 158 a podali případně důležité svědectví. Stejnak žádají i další svědky s informacemi k objasnění případu, aby se obrátily taktéž na linku 158.

VIDEOZÁZNAM Z OKRADENÍ SENIORKY NA POŠTĚ.. 

Autor: nprap. Kateřina Krejčí

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz