Kultura Ústecký Z domova Zajímavosti

TIP NA KULTURU: František Nedvěd & kapela Tie Break „Neváhej a vejdi“ vystoupí v litvínovské Citadele

LITVÍNOV – V rámci koncertního turné „Neváhej a vejdi“ zavítá v pátek 16. března 2018 do litvínovské Citadely zpěvák František Nedvěd s kapelou Tie Break.

Po sérii veleúspěšných turné přináší do třetice lahůdku, která potěší všechny, kteří milují písničky z dílny Františka Nedvěda, ale i dalších autorů. Uslyšíte nejen osvědčené hitovky, ale i písničky převzaté, známe i v zahraničí a zpívané našimi umělci tak, jak je cítí oni.

Tato formace vystupuje s pořadem, který je průřezem těch nejlepších písní z dosud vydaných alb. Do programu byla zařazena směsice písní, které zpíval a hrával se svým bratrem Janem. Písničky „nedvědovky“ prostě nestárnou a je jich tolik, že si každý z posluchačů najde tu svou.

Začátek koncertu od 19.00 hodin na Velké scéně. Vstupné v předprodeji 200,-Kč, v den konaní koncertu 240,-Kč Délka koncertu: 90 minut.

Vstupenky k zakoupení v pokladně Citadely nebo v síti TICKETPORTAL, s možností rezervace online na webových stránkách www.citadela- litvinov.cz nebo telefonicky 476 111 487.

Zdroj: Citadela Litvínov

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz