Auto-Moto Cestování Doprava Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Pomáháme Praha Sport Středočeský Technika Turistika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: Kadaňskou ZAHAJOVAČKU 2018 si tento měsíc nenechají ujít stovky lidí co obdivují motosport

KADAŇ – Do královského města Kadaň a na jeho Mírové náměstí tento měsíc zamíří obdivovatelé motosportu. Náměstí tak opět zaplní mopedisté, motorkáři, tříkolkáři, čtyřkolkáři, bez rozdílu věku, značky a kubatury svého stroje a to v rámci každoročního zahájení nové moto-sezóny.

Každoroční zahájení nové moto-sezóny v Kadani ZAHAJOVAČKA 2018 pořádá kadaňský moto-spolek a letos je sraz naplánován na 21. dubna od 8.00 hodin.

Oficiální plakáty na dubnovou moto-akci v Kadani…

Tato každoroční moto-akce, na které bude opět zajištěna i repro-muzika a občerstvení je opět spojená s žehnáním a svěcením od kadaňského faráře Otce Josefa Čermáka. Celou moto-acki bude moderovat a provázet  Petr „Píďan“ Stehlík.

Mediálním partnerem letošní kadaňské moto-akce je redakce agentury JV PRESS a organizátoři akci uspořádali ve spolupráci s Městským úřadem Kadaň, KZK Kadaň a reklamní a grafické studio Blig, s.r.o.

Jako každým rokem bude opět uzavřené celé Mírové náměstí v Kadani pro jakoukoliv automobilovou dopravu s vyjímkou vozidel IZS ČR, MP Kadaň. 

„Již teď přejeme všem účastníkům moto-akce, kteří do královského města Kadaň přijedou hlavně pevné zdraví, štěstí, suché silnice a ať se ze svých cest vždy ve zdraví a v pořádku vrátí zpět domů,“ uvádějí organizátoři akce. 

Autor: Tomáš Pitterling

Tomáš Pitterling
Ředitel redakce tomas.pitterling@jvpress.cz