Kultura Praha Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Z KULTURY: GAYMAN 2018 – víme co vyhraje a co se chystá

ČESKÁ REPUBLIKA – 17. ročník soutěže GAYMAN pokračuje a překvapuje čím dál tím více. Nutno říci, že velmi příjemně. Spousty novinek, a hlavně spousty cen nejen pro samotného vítěze. 

Castingová kola končí 12. května v pražském Piano baru. Casting bude ukončen ve 14 hodin, kdy si budou vzájemně představeni všichni finalisté. Ty pak čeká focení z něhož vzejdou fotografie, díky nímž budeme moci opět volit Gaymana Internetu. Letos se focení ujali hned tři fotografové.

Všechny finalisty kompletně čeká večerní představení veřejnosti na velké castingové show v Piano baru.

Gayman letos láká na velmi zajímavé ceny mezi které patří poukazy do estetické kliniky Medik Hause, kosmetiku od Juliett Armand (Generální partner České MISS), kosmetiku od Mary Kay, hodinky od STORM London, elektroniku od Remington a Russel Hobbs, kávovar od Nespresso, spodní prádlo od DMX Gear (partner Muže roku a Tváře roku), dárkový balíček značkové kávy a čajů od slovenské společnosti Orech, korunu od Šenýr Bijoux a mnoho dalšího. Vítěz pak bude reprezentovat na mezinárodních soutěžích.

Úřadující Gayman Lukáš Grečko odlétá již v květnu do Jihoafrické republiky na Mr. Gay World 2018 a v srpnu do Polska na Mr. Gay Europe 2018. Podle Mr. Gay Universe 2017, 3. vice Mr. Gay World 2017 a Mr. Gay Švýcarska Marca Torneseho patří Lukáš rozhodně do TOP 10, ne-li do TOP 5.

Letošní finalisté si také letos užijí soustředění. To má proběhnout v létě v Moravskoslezském kraji. Samotné finále je naplánováno na září do Ostravy, kam se Gayman vrací po dlouhých 19 letech. Tenkrát byl mezi finalisty také nynější šéf soutěže Marian Kajzer.

Máš-li odvahu, chuť, či by sis chtěl vyzkoušet jaké to je v zákulisí i na jevišti této nejstarší soutěže svého druhu na světě přihlas se na www.igaymancs.eu

Soutěž funguje a jak je vidět vrací se nejen bývalí partneři, ale hlavně se do soutěže přidali velké značky i známé osobnosti. Finále pak bude natáčeno mediální agenturou JV Press a odvysíláno RTV (Regionální TV) stejně jako Česká MISS.

Autor: Vlasta Vébr / JV Press
Autor: Marian Kajzer / Prezident soutěže

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz