Krimi Složky IZS Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

NA AKTUÁLNÍ TÉMA: Kriminalisté vyšetřují brutální útok na hlídku policistů v Krupce. Přinášíme exkluzivně video z celého krvavého incidentu!

KRUPKA – Kriminalisté teplické policie stále vyšetřují útok na dvoučlennou hlídku státní policie v Krupce. Ta podle předběžných informací zastavila opilého řidiče, který měl způsobit nehodu. Při řešení prohřešku ale došlo ke krvavému incidentu, při kterém některý z davu skupiny cikánů nejprve udeřil policistku do hlavy, pak ji udeřil ještě jednou a nakonec ji zezadu někdo hodil kámen na hlavu.

Policistka se v bolestech sklátila k zemi a následně skončila v péči záchranné služby a byla převezena do nemocnice. Její kolega utrpěl poranění na ruce. O útoku v Krupce jako první informoval již včera ráno náš server JV PRESS.

Celý incident včetně samotného napadení policistky natočil na mobilní telefon některý z očitých svědků události. Přesto, že kriminalisté vzápětí zakázali videozázman zveřejnit, video se již objevilo na sociální síti a koluje Internetem.

Díky tomu, tak máte možnost průběh celého incidentu nyní sledovat i na našem webu. Z videozáznamu je patrné, že policistka spolu s kolegou na zemi zatýkají jiného muže, pravděpodobně opilého řidiče. Jeden z přihlížejících se následně rozeběhne a udeří policistku, ta upadne na záda, zvedne se a je následně atakována. Když se přibližuje k útočníkovi, náhle ji udeří kámen do hlavy a ona s obrovskou bolestí padá na kolena na silnici a drží se za hlavu.

Policisté již včera vydali vyjádření k celému případu s tím, že během zákroku došlo k drobnému poranění obou členů hlídky, kteří museli vyhledat lékařské ošetření. V souvislosti s útokem na policisty byly zadrženy dvě osoby, kriminalisté nyní intenzivně pracují na objasnění bližších okolností případu.

K incidentu došlo v úterý v půl desáté večer řešila hlídka policistů dopravní nehodu v ulici Karla Čapka v Krupce. Na místě se srotilo několik místních obyvatel, z nichž někteří začali zasahovat do prováděných služebních úkonů. Neuposlechli opakovaných výzev, aby svého jednání zanechali, následně došlo k napadení policistů, kteří museli použít donucovací prostředky.

I nadále budeme celý případ sledovat, tak aby například ze strany vedení policie nebyl incident zameten pod kobereček. Policisté se totiž obávají, aby tento incident neodstartoval druhý Duchcov, kdy před lety po útoku na manželská pár před služebnou duchcovských strážníků začaly protiromské demonstrace. 

PSALI JSME TAKÉ: DRAMA: V Krupce napadla skupina útočníků, která chránila opilce za volantem, hlídku policistů. Žena v uniformě skončila po brutálním útoku v nemocnici 

Autor: Honza Vraný

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz