Auto-Moto Praha Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: OMV se stává generálním partnerem závodního okruhu Autodrom Most

MOST/PRAHA – OMV a Autodrom Most oznámily uzavření strategického partnerství. OMV se stává generálním partnerem okruhu ve chvíli, kdy se do jeho programu dostává mimořádně divácky atraktivní a mezinárodně sledovaný závod seriálu ADAC GT Masters a připravuje se start soutěžní sezóny Octavia Cup.

Výkonnostní paliva OMV MaxxMotion umožňují maximálně vytěžit výkonový potenciál motoru, což představuje ideální spojení s oblastí motorsportu. Unikátní složení aditiv a fakt, že MaxxMotion Diesel i MaxxMotion 100plus je výhradně vyráběn v Rakousku, přispívá k tomu, že je odborná veřejnost řadí mezi nejlepší paliva na českém trhu. Úzké partnerství OMV a Autodromu Most, který bude letos hostit jedny z nejzajímavějších motoristických událostí, jako ADAC GT Masters nebo Czech Truck Prix, je proto logickým krokem.

Součástí spolupráce je mimo jiné branding okruhu v barvách OMV a nové pojmenování dvou nejatraktivnějších zatáček „MaxxMotion“ a „OMV“. Na nové samoobslužné čerpací stanici v areálu Autodromu si zároveň návštěvníci i lidé z blízkého okolí budou nyní moci načerpat výhradně výkonnostní paliva OMV MaxxMotion.

„Úzkou spoluprací s Autodromem navazuje OMV na předchozí aktivity v oblasti motorsportu. Jedním z klíčových faktorů k tomuto rozhodnutí byla skutečnost, že mnohé závodní stáje využívají naše výkonnostní palivo OMV MaxxMotion při vybraných závodech a pro tréninkové účely,“ říká Michal Janda, marketingový ředitel OMV. „Partnerství s Autodromem Most, který letos připravil pro diváky mimořádně zajímavý program, je proto správným rozhodnutím. Naším cílem je, aby lidé pochopili, že prémiové palivo MaxxMotion představuje to nejlepší, co svému vozu mohou dát.“

Strategické partnerství je nyní smluvně zajištěno pro závodní sezónu 2018 s možností prodloužení do dalších let.

„Propojení se silným partnerem, jakým je OMV, nás nejen těší, ale otevírá také nové možnosti přímo navazující na okruhové závodění. Zároveň jsme se shodli na tom, že chceme společně přispět k výchově mládeže a aktivně tak zvýšit bezpečnost silničního provozu v regionu,“ dodává Josef Zajíček, předseda představenstva Autodromu Most.

Úpravou projde i dětské dopravní hřiště v areálu, na kterém plánuje Autodrom Most ve spolupráci s OMV během sezóny edukativní činnost pro školy i mimoškolní aktivity jak občanů z regionu, tak i návštěvníků okruhu v rámci plánovaných závodů a akcí.

Autor: Filip Vítek
FYI Prague

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz