Auto-Moto Cestování Doprava Kultura Nezaradené Sport Turistika Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEOREPORTÁŽ: Motorkáři zaplnili kadaňské náměstí. Letošní ZAHAJOVAČKA měla rekordní účast

KADAŇ – Rekordní účast, téměř dvou tisíc lidí, zaznamenalo letošní zahájení moto-sezóny v Kadani, kam dnes zamířili milovníci motorek, mopedů i čtyřkolek. Počasí návštěvníkům kadaňské ZAHAJOVAČKY 2018 opravdu přálo. 

Mírové náměstí v Kadani tak zaplnili mopedisté, motorkáři, tříkolkáři, čtyřkolkáři, bez rozdílu věku, značky a kubatury svého stroje a to v rámci každoročního zahájení nové moto-sezóny. Akci uspořádal kadaňský moto-spolek FAN-MOTO-KADAŇ.

Ani letos nechybělo občerstvení a repro-hudba, akce i tentokrát byla spojená s žehnáním a svěcením od kadaňského faráře otce Josefa Čermáka. Motorkáři zaplnili do posledního místa kadaňský kostel a farář Čermák následně posvětil motorkářům jejich nablýskané stroje. Celou moto-akci moderoval a provázel  Petr „Píďan“ Stehlík. „Byla jsem na podobné moto-akci poprvé a jsem unešená a překvapená velkou účastí. Příště přijedu zas,“ říká účastnice moto-srazu v Kadani Kristyna Žáčková. To motorkář Stanislav Kalousek přijel do Kadaně z Teplicka už potřetí. A letos si nemohl vynachválit nejen účast, ale především příjemné doslova letní počasí.

A jaké to dnes bylo na kadaňském náměstí? Podívejte se na videoreportáž a možná se v ní najdete…

VIDEOREPORTÁŽ Z KADAŇSKÉ ZAHAJOVAČKY 2018

Videoreportáž připravili: Tomáš Pitterling a Honza Vraný/JV PRESS

Milovníci motocyklů se poté vydali na spanilou jízdu nejen městem, ale cíl jejich cesty byly Podbořany a Blšany.  Mediálním partnerem letošní Kadaňské moto-akce byla redakce agentury JV PRESS. Organizátoři sobotní akci uspořádali ve spolupráci s Městským úřadem Kadaň, KZK Kadaň a reklamním a grafickým studiem Blig, s.r.o.

„Již teď přejeme všem účastníkům moto-akce, kteří do královského města Kadaň přijeli hlavně pevné zdraví, štěstí, suché silnice a ať se ze svých cest vždy ve zdraví a v pořádku vrátí zpět domů,“ podotkl za organizátory Martin Šulaj a už nyní zve a těší se na příští ročník, který bude v pořadí již 9.

OBRAZEM: KADAŇSKÁ ZAHAJOVAČKA PŘILÁKALA TISÍCE MOTORKÁŘŮ….

Autor: Honza Vraný
Tomáš Pitterling a
Lucie Bulantová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz