Kultura Školní okénko Sport Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEOREPORTÁŽ: Děti nejen z tanečních, pohybových a sportovních kroužků se prezentovaly v bílinské Fontáně

BÍLINA – Dům dětí a mládeže v Bílině na jeden den zavřel „domeček“ a všichni se přesunuli do bílinského Kulturního domu Fontána. Právě tam se totiž uskutečnila letošní AKADEMIE DDM BÍLINA.

Šlo o prezentace a vystoupení kroužků DDM. Akademie DDM si pro letošek připravila celkem 13 vystoupení. Návštěvníci v KD Fontána v Bílině tak měli možnost shlédnout pestrou přehlídku tanečních, pohybových a sportovních kroužků, nechyběly videoprezentace ze soutěží ani výstava obrazů výtvarných kroužků a další výrobky z činnosti dětí pod patronací bílinského DDM.

Celým odpolednem provázel moderátor Vlasta Vébr, který si zval na pódium zajímavé hosty. Úvodní slovo patřilo ředitelce DDM Bílina Bc. Kristě Sýkorové a nechyběl ani starosta Bíliny Oldřich Bubeníček, který do Fontány přišel se svou vnučkou, která předvedla rovněž jedno z vystoupení.

VIDEOREPROTÁŽ Z AKADEMIE DDM BÍLINA 2018

Videoreportáž připravili: Vlasta Vébr a Honza Vraný/JV PRESS

Zájemcům byl pak připraven po celé odpoledne i FOTOKOUTEK Večerek, který tisknul pro děti fotky na památku.

Dům dětí a mládeže Bílina připravuje bohatou nabídku v oblasti volného času více než padesát let. „Domeček“ je otevřen po celý týden – i v době školních prázdnin. Dopoledne nabízíme programy pro mateřské a základní školy a odborné kurzy pro dospělé účastníky a seniory. Své místo tu mají i maminky s dětmi v rodinném centru Klokánek.

Více informací o DDM Bílina naleznete ZDE.

Mediálním partnerem Akademie DDM Bílina byla Mediální a tisková agentura JV PRESS.
Autor: Honza Vraný
Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz