Krimi Olomoucký Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Kriminalisté na Olomoucku pátrají po matce mrtvého novorozence, jehož tělíčko bylo nalezeno v poli u Věrovan

OLOMOUCKO – Kriminalisté územního odboru Olomouc se v souvislosti s prověřováním úmrtí novorozeného dítěte, jehož tělíčko bylo nalezeno ve středu 11. července 2018 bez známek života na poli v katastru obce Věrovany, obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po matce novorozeného dítěte.

Pokud si někdo z občanů povšiml ve svém okolí ženy, která byla  ve vysokém stupni gravidity, porodila a dítě nemá u sebe, anebo si všiml jiných podezřelých okolností v okolí místa nálezu, které by mohly souviset s případem, aby prosím, ihned kontaktoval kriminalisty územního odboru Olomouc prostřednictvím linky 158. Jedná se  o období zhruba od 1. června letošního roku.

Kriminalisté na objasnění všech okolností a souvislostí případu usilovně pracují a prověřují všechny doposud získané informace a poznatky, žádné z nich nepodceňují.

Přijmou jakoukoliv informaci, která by jim mohla pomoci k objasnění případu. Z taktických důvodů není možné v současné době sdělit žádné bližší informace.

Autor: por. Mgr. Irena Urbánková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “Kriminalisté na Olomoucku pátrají po matce mrtvého novorozence, jehož tělíčko bylo nalezeno v poli u Věrovan

  1. Pingback: aksara178

Napsat komentář