Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Policisté stále pátrají po ozbrojeném lupiči, který dnes ráno přepadl čerpací stanici v Klášterci nad Ohří

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ – Stále bezvýsledné je pátrání po neznámém ozbrojeném lupiči, který dnes v ranních hodinách, 4:45 hodin přepadl benzínovou čerpací stanici v Klášterci nad Ohří v ulici Osvobozená. Maskovaný muž pod pohrůžkou násilí (pohrůžka použití nože) po obsluze vyžadoval vydání finanční hotovosti. Žena z obavy o svůj život peníze vydala. Poté pachatel z místa činu utekl.

K popisu pachatele: muž štíhlé postavy, výšky 185 cm, mluvil plynule česky, oblečen v černé bundě, modré riflové kalhoty tmavou sportovní obuv, maskovaný na hlavě zelenou čepicí a přes obličej zeleným šátkem, na rukou rukavice.

Policie žádá širokou veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli zločinu loupeže. K loupeži došlo v ranních hodinách, kdy mnoho občanů v této době odchází do zaměstnání a mohli si něčeho podezřelého všimnout. Informace přijmeme na lince 158 nebo na telefonním čísle 474 375 127, taktéž na jakékoliv policejní služebně.

V případě dopadení hrozí pachateli trest odnětí svobody až do výše 10 let.

Autor: nprap. Mgr. Irena Pilařová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: Policisté stále pátrají po ozbrojeném lupiči, který dnes ráno přepadl čerpací stanici v Klášterci nad Ohří

  1. Pingback: ผลบอล

Napsat komentář