Auto-Moto Cestování Doprava Krimi Složky IZS Z domova Zlínský Zprávy podle krajů

K tragické události vyjížděli hasiči do obce Dolní Bečva

DOLNÍ BEČVA – Včera v 17:38 hodin, přijali hasiči oznámení o těžké dopravní nehody osobního vozu s motocyklem v obci Dolní Bečva na Vsetínsku. Na místo byla okamžitě vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Valašské Meziříčí, a také jednotka hasičů města Rožnov pod Radhoštěm. 

Jako první k události dorazili hasiči města Rožnov pod Radhoštěm. Jak bylo potvrzeno, došlo zde k čelnímu střetu osobního automobilu s motocyklem, na kterém cestovaly dvě osoby. Řidič motocyklu silný náraz bohužel nepřežil, jeho spolujezdkyně byla s těžkým zraněním letecky transportována do nemocnice. V osobním voze Peugeot došlo ke zranění jedné dospělé osoby a dítěte, další dospělá osoba zraněna nebyla.

Hasiči zajistili místo havárie a uniklé provozní náplně z obou strojů zlikvidovali pomocí speciálních sorpčních látek. V době řešení nehody se jednotka podílela na řízení dopravy, protože komunikace byla částečně neprůjezdná.

Komunikace je průjezdná kyvadlově, na místě byla ponechána jednotka hasičů města Rožnov pod Radhoštěm, profesionální hasiči se vrátili zpět na svou základnu. Nadále probíhá šetření tragické nehody.

autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

foto: ilustrační

Tomáš Pitterling
Ředitel redakce tomas.pitterling@jvpress.cz

Napsat komentář