Kultura Praha Tipy na výlet Turistika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: Zahajovací koncert PRAGUE PRIDE 2018 Vás bude bavit!

PRAHA –  Pražský Střelecký ostrov se promění v duhovou Pride Village, chybět nebude hudba, burgery, pivko i letní koktejly.

V pondělí 6.srpna začíná v Praze, i přes vysoké venkovní teploty, nejteplejší týden. PRAGUE PRIDE 2018 nabídne, jako už tradičně, více než dost zajímavých koncertů, workshopů, výstav, besed, setkání a vyvrcholením  PRAGUE PRIDE 2018 je sobotní Duhový průvod Prahou.

V pondělí 6. srpna v 18:00 hodin se na pražském Střeleckém ostrově uskuteční Zahajovací koncert / https://praguepride.cz/cs/zahajovacikoncert /, jehož moderátorem je jeden z vystupujících ANATOL SVAHILEC – slamer, performer a vysloužilý mistr republiky ve slam poetry za rok 2014. V programu nebude chybět ruská párty divoška DJ KIERASTOBOY, pseudopunková formace písničkářky Nikoly Muchové, která přinese provokativní písně o genderu, menšinách, úchylkách a životě v Brně MUCHA, dále DAVIS MALLORY – zpěvák, skladatel, herec a model z amerického Nashvillu, byl hvězdou show MTV The Real World, během níž se veřejně vyoutoval, také SHARKASS + I AM ROSIE / česká rapperka a producentka SharkaSs zapojuje LGBT téma do svých pop-rapových písní a jako hostku si přivede mladou zpěvačku I am Rosie/. Pomyslnou “ třešničkou na dortu “ pondělního zahajovacího koncertu bude PETR KOTVALD – předvede skvělou koncertní show s kapelou TRIK.
V duhovém stánku Prague Pride a Queershop pořídíte letošní festivalová trička, duhové doplňky, trička a další.

V relax zóně si pohovíte na fatboyích a lehátkách, nebo si můžete půjčit piknikovou deku. V půjčovně pro vás bude připravené sportovní vybavení nebo deskové hry na deku. Na špici ostrova se na vás těší Logos ČR se stánkem s duhovými růženci i slovy útěchy.

Vstupenky doporučujeme koupit v předprodeji za 100 Kč na Goout.cz., nemusíte pak stát dlouho frontu u vstupu. Před koncertem se budou vstupenky prodávat za 150 Kč.

Autor: Vlasta Vébr / JV Press

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář