Kultura Pomáháme Školní okénko Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

SPORTOVNÍ POZVÁNKA: Šestý ročník charitativního turnaje Lokomotif Cup 2018 se uskuteční v polovině prosince a opět pomůže nemocným dětem

ÚSTÍ NAD LABEM – Šestý ročník oblíbeného charitativního turnaje Lokomotif Cup 2018, na kterém nejde ani tak o výsledky, ale hlavně se v předvánočním čase sejít, poklábosit, vypít pár škopků (rozuměj sudů) a podpořit dobrou věc se uskuteční v sobotu 15. prosinec 2018 od 8:00 hodin v tělocvičně Speciální základní školy, Mateřská školy a Praktické školy v ulici Pod Parkem v Ústí nad Labem.

Veškerý výtěžek z turnaje (včetně startovného družstev, tomboly a občerstvení) putuje na konto Společnosti pro podporu lidí s mentálním postižením (SPMP). „Za předchozí ročníky jsme celkem vybrali a předali přes 172 tisíc korun. Padne letos dvoustovka?“ ptá se organizátor akce Pavel Přibyl z FC Lokomotif Ústí.

Až do neděle 11. listopadu k tomu probíhá doprovodná charitativní aukce na Facebooku, ve které lidé mohou vydražit podepsané dresy známých sportovců včetně Jardy Jágra nebo Bořka Dočkala.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “SPORTOVNÍ POZVÁNKA: Šestý ročník charitativního turnaje Lokomotif Cup 2018 se uskuteční v polovině prosince a opět pomůže nemocným dětem

  1. Pingback: auto swiper

Napsat komentář