Finance Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Nezaradené Olomoucký Pardubický Plzeňský PR Praha Reklamy Středočeský Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

Duchcovská úklidová, to je tak trochu jiná ÚKLIDOVKA, která rozhodně nezklame…

DUCHCOV – Nastalo nejkrásnější období roku a hospodyňky plánují velké úklidy domácností. Součástí našich domovů nejsou ale jen byty, ve kterých žijeme, stejně důležité jsou také chodby v panelových domech a právě s úklidem těchto prostor Vám mohou pomoci pracovníci společnosti Duchcovská úklidová spol. s r.o., kterou vede Jakub Schlieder od roku 2012. Služby nabízí úklidová firma převážně v Ústeckém a Středočeském kraji, po domluvě také po celé republice.

Úklidová firma z okresu Teplice realizuje úklidové práce pro domy od Mostu po Děčín a v Praze a o úklidy se stará na dvě desítky pracovníků úklidů.

Ve správě má Duchcovská úklidová společnost domy od Mostu po Děčín a Prahu, celkem představuje přes 8000 bytových jednotek v domech. Cena úklidů chodeb v „panelácích“ se pohybuje v rozmezí 79-99 Kč / bytovou jednotku měsíčně. Společnost se ale zaměřuje také na úklidy obchodních center, průmyslových hal a skladů. O úklid se nyní starají na dvě desítky pracovníků.

„Společné prostory uklízíme pro různá bytová družstva, správcovské a Facility firmy, ale také pro společenství vlastníků jednotek a majitele menších bytových domů či činžáků. Dbáme na maximální kvalitu a věřím, že té také dosahujeme. Denně kontrolujeme výkon prací našich pracovnic, využíváme mobilní aplikace pro komunikaci a stvrzení provedených prací mezi pracovnicemi a provozním manažerem a následně také vedením naší společnosti, ale občas se i uchylujeme i k nestandardním pravidlům a postupům a opravdu to funguje. Máme mnoho interních postupů, které ovlivňují práci každého, kdo je zaměstnán v naší společnosti“ říká Jakub Schlieder.

Společnosti Duchcovská úklidová spol. s r.o. předcházelo živnostenské podnikání pod značkou Úklidové služby Jakub Schlieder založené v roce 2012 se zaměřením především na úklid prostor a čištění koberců a čalounění v okrese Teplice, později po celém Ústeckém kraji. V roce 2015 došlo ke změně právní formy podnikání a to na společnost s ručením omezeným. V současné době společnost poskytuje komplexní úklidové služby a poradenství v oblasti úklidu a údržby především pro bytová družstva, společenství vlastníků bytových jednotek, malé firmy i nadnárodní organizace.

„Vlastníme flotilu úklidové a čistící techniky, jako například extraktory a vysavače, kotoučové stroje, vysokotlaké čističe, mycí podlahové stroje, ale také disponujeme technikou našich obchodních partnerů. V minulosti jsme se dokonce přímo podíleli na vývoji speciálního stroje pro úklid prostor extrémně náročného zákazníka,“ uvádí Jakub Schlieder.

Společnost dbá na seriózní vystupování a její zaměstnanci, ale i brigádníci jsou před přijetím důkladně prověřeni a mají čistý trestní rejstřík. „Každého z našich zaměstnanců důkladně školíme a před prvním samostatným úklidem či čištěním je několikrát doprovázen zkušeným zaměstnancem,“ vysvětluje Zuzana Kolářová, která je provozním manažerem u Duchcovské úklidové.

„Vždy jsem chtěl, aby naše firma byla trochu jiná než ostatní úklidovky a ač se za ta léta, co tuhle práci děláme mnohé standardizovalo, pořád dokážeme zákazníky překvapit nestandardním řešením, které funguje. Díky improvizacím a zkušenostem jsme hlavně ve firmách mnohokrát vyhověli tam, kde ani velcí hráči na trhu nabídnout řešení nedokázali,“ dodává závěrem Jakub Schlieder.

Bližší informace o společnosti naleznete také na Facebookovém profilu Duchcovská úklidová a nebo také přímo na webu vycistimeto.eu.

FOTOGALERIE…

Autor: redakce
PR

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář