Kultura Školní okénko Technika Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEO: Půjčovna kostýmů při DDM Bílina nabízí stovky pohádkových převleků a kostýmů

BÍLINA – Reportéři Bílinské dětské televize BéDéTv při Domu dětí a mládeže v Bílině vyrazili na svou první reportáž letošního roku, a to do kostymérny a půjčovny kostýmů. Provozuje ji DDM Bílina a nabízí širokou škálu kostýmů pro každého zájemce.

Děti tak vyzpovídaly Káťu Bártlovou z DDM Bílina, která má kostymérnu na starosti… Z nabídky, ve které jsou zastoupeny kostýmy pro děti i pro dospělé, si v naší kostymérně určitě každý vybere. Mimo kompletní kostýmy nabízíme také různé doplňky (šperky, kabelky a další), paruky nebo klobouky.

Výpůjční cena je stanovena za čtyři kalendářní dny a je třeba ji zaplatit při vypůjčení na recepci DDM Bílina. Pokud si kostým budete rezervovat, zaplatíte výpůjční cenu již při rezervaci. V případě, že by nebyl kostým vrácen v určeném termínu, tedy max. čtvrtý den, bude každý další den, tj. od pátého dne, ode dne vypůjčení, účtováno 10 % z výpůjční ceny.

Kontakty:

‚osobně, v níže uvedených časech
@ recepce@ddmbilina.cz
☎ 417 821 577
Mob: 725 212 360

Orientační ceník:

kostým pro dítě 80 Kč
kostým pro dospělého 150 – 250 Kč
paruka, klobouk 50 – 100 Kč
doplněk 1. zdarma, další 25 – 100 Kč
kostým pro dítě AKCE 50 Kč (kostým si lze zapůjčit na akci, kterou pořádá DDM Bílina, a po jejím skončení bude ihned vrácen; např. karneval, Halloween) balíček NAROZENINY 300 Kč (volitelný doplněk k narozeninové oslavě, ve které je max. 15 kostýmů).

Kroužek dětské televize v Bílině zastřešuje štáb redakce agentury JV PRESS, a to moderátor Vlasta Vébr a kameraman Honza Vraný. Reportáže z dětské produkce se tak nyní budou objevovat i na našem zpravodajsko-informačním serveru.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO: Půjčovna kostýmů při DDM Bílina nabízí stovky pohádkových převleků a kostýmů

  1. Pingback: read review

Napsat komentář