Kultura Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZAPIŠTE SI DO DIÁŘE: Benefiční amatérský turnaj Bílinský Březňák cup 2019 se uskuteční v sobotu 9. února

BÍLINA – V sobotu 9. února se na zimním stadionu v Bílině uskuteční 2. ročník Benefičního amatérského turnaje Bílinský Březňák cup 2019, který je unikátní v tom, že proti sobě hrají hráči, kteří nikdy tento sport nehráli na registrované úrovni. 

Vstupné na hokejový turnaj je dobrovolné. Turnaj začíná v 7.30 hodin a probíhá po celý den. Začátek finálového zápasu je plánovaný na 16.50 hodin. Pro širokou veřejnost je po skončení turnaje připravené veřejné bruslení s reprodukovanou hudbou, disco na ledě, které proběhne od 18 do 19 hodin. Vstupné na disco je stanoveno na 50 korun a pro děti do 15 let je vstup umožněn zdarma. Zapůjčení bruslí je možné podle standardního ceníku zimního stadionu.

Letošní ročník bude rozšířen o koncert kapel Wanastovi vjecy revival a Lucie cover band v Kulturním domě Fontána, který bude plynule navazovat hokejový turnaj. Cena vstupného je stanovena na 100 korun. Vítěžek ze vstupného této celodenní akce, bude věnován na podporu Tomáše Novotného z Děčína. Koncert začne v 19 hodin.

Při loňském ročníku se podařilo vybrat na vstupném 7500 korun. Dar byl věnován bílinskému spolku Šance žít, který provozuje chráněnou dílnu.

bannerjvpress1

Redakce Agentury JV PRESS  je i letos jedním z hrdých mediálních partnerů celé benefiční akce. Z turnaje tak přineseme opět videoreportáž.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZAPIŠTE SI DO DIÁŘE: Benefiční amatérský turnaj Bílinský Březňák cup 2019 se uskuteční v sobotu 9. února

  1. Pingback: micro mini step

Napsat komentář