Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Neznámý pachatel okradl seniorku v Chomutově! Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání…

CHOMUTOV – Chomutovští policisté prověřují již od 14. prosince 2018 okradení 62leté ženy. Podle informací využil kolem 14. hodiny neznámý pachatel chvilky její nepozornosti a při nakupování v chomutovském obchodě jí z kabelky, kterou měla zavěšenou na ruce, odcizil peněženku s finanční hotovostí a platební kartou. Po té se pokusil z odcizené karty vybrat peníze. V případě dopadení hrozí pachateli za trestné činy krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměňování platebního prostředku až dvě léta odnětí svobody.

Policisté se nyní obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc. Pátrají po muži na fotografii, který by mohl mít důležité informace vedoucí k objasnění trestného činu.

(Popis muže: věk 25 – 35 let, štíhlé postavy, světlé pleti, tvář bez vousů, na hlavě tmavá čepice se znakem, oblečen do černé zimní bundy, tmavých kalhot a tmavých bot).  V průběhu prověřování policisté zjistili, že by k protiprávnímu jednání mohla mít informace také žena, která se poblíž místa činu pohybovala v blízkosti uvedeného muže.

(Popis ženy: věk 25 – 35 let, štíhlé postavy, tmavé vlasy, světlé pleti, na hlavě šedá čepice s bambulí, oblečena do černého kabátu, modrých kalhot a černých bot.)

S informacemi se můžete obrátit telefonicky na obvodní oddělení v Chomutově: 974447600. Popřípadě zavolat na linku 158.

Za případnou pomoc děkujeme.

Autor: por. Mgr. Irena Pilařová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář