Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZE SPORTU: Dubští a Rokycanští bojovníci muaythai se utkali Balkáně

DUBÍ/SLOVINSKO – V polovině února vyslala Česká Muaythai Asociace, z.s. („C.M.T.A.“) výpravu českých thajboxerů do Slovinského města Črnomelji.

Bojovník Lukáš Klaška se ani nezahřál a v druhé kombinaci dal soupeři z Černé Hory koleno na hlavu, které ho poslalo na podlahu ringu, ze které se již nezvedl. Martin Petráš, byl doslova Rokycanský hřebec, jeho soupeř nedorazil, tak když Martin absolvoval 900km cestu, souhlasili jsme se zápasem o 6kg výše.

Martin se ovšem nezalekl a přesně podle rad trenéra, zasypával soupeře ze Srbského Ronin gymu údery a jednoznačně vyhrál všechna kola.

Klára Baladová byla další, které nepřijela soupeřka, tak jsme zkusili zápas aspoň na zkušenou se sice lehčí, ale starší mistrní Evropy, bylo vidět, že Slovinská soupeřka má více zkušeností, přehledu a zápas byl pod její kontrolou.

Matěj Šimůnek a Lukáš Černý měli oba Slovinské soupeře a i když bych viděl výsledek jinak, vítězně zvedli ruku domácím Slovincům.

Filipa Gorola pak čekala slovinská hvězda a špičkový zkušený bojovník Sašo Vorkapič, první kolo bylo pod vedením Filipa, který tvrdými údery ničil Slovince. Na začátku druhého kola, Filip inkasoval tvrdý lowkick na koleno a bylo zameteno, Filip po zranění měl co dělat, aby zápas dobojoval a to se povedlo.

Daniel Homič měl obrovskou smůlu, jeho soupeř nedorazil a Dan si tak udělal jen výlet do Slovinska, což všechny mrzelo. Dále jsme pak získali ocenění za nejlepší zúčastněný tým.

Moc děkuji Stavmart s.r.o., že pomohlo zrealizoval tento výjezd. Všechny děti musím pochválit, za snahu a velkou bojovnost při soutěžích.

Za podporu děkujeme ústeckému kraji, městu Dubí, Osek, Proboštov a firmám Stavmart s.r.o. a Grafstudio.

Autor: Ladislav Horejš
Leonidas Gym Muay Thai Dubí

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “ZE SPORTU: Dubští a Rokycanští bojovníci muaythai se utkali Balkáně

Napsat komentář