Finance Krimi Kultura Nezaradené Politika Praha YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

CO VY NA TO? Předseda pražské muslimské obce Leonid Kushnarenko nabádá muslimské bratry k ozbrojování

PRAHA – Na sociální síti zveřejnil nový předseda pražské muslimské obce Leonid Kushnarenko video, ve kterém doslova nabádá především muslimské bratry k nutnému ozbrojování. Na závěr videa pak Leonid Kushnarenko slibuje, že zájemcům se zbrojním průkazem pomůže.

Zmíněné video se objevilo na  soukromém facebookovém profilu Kushnarenka, který tak údajně reaguje na páteřní teroristický útok na Novém Zélandu, kde ve dvou mešitách útočníci zastřelili ve městě Christchurch několik desítkek muslimů.
Nový předseda ve videu nabádá pražské muslimy, aby se začali ozbrojovat. „Ve světle posledních tragických událostí informuji všechny naše členy, hlavně se jedná o muže! Všichni, kteří mají zájem si udělat zbrojní průkaz, ozbrojit se kvůli ochraně zdraví a majetku, obraťte se na mě a já vám s tím pomůžu,“ dodává ve videu Leonid Kushnarenko.
VIDEO NALEZNETE ZDE
Pražská muslimská obec se ale vzápětí na sociální síti distancovala od vyjádření svého nového předsedy Leonida Kushnarenka, který je ve funkci asi měsíc a na videu nabídl členům obce pomoc s vyzbrojením. Organizace dále na svém Facebookovém profilu uvedla, že jakákoliv prohlášení Kushnarenka jsou soukromá a nereprezentují názory muslimů žijících v České republice.
Autor: redakce
Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

3 Replies to “CO VY NA TO? Předseda pražské muslimské obce Leonid Kushnarenko nabádá muslimské bratry k ozbrojování

  1. Pingback: youtube niches

Napsat komentář