Kultura PR Reklamy Školní okénko Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

FOTO OD VÁS: Nenechte si ujít ojedinělou víkendovou modelářskou výstavu v Proboštově

PROBOŠTOV – Všeobecnou modelářskou výstavu pořádá Severočeský letecký archiv Teplice na sále restaurace Sokolovna v Proboštově na Teplicku. Dvoudenní výstava začala dnes, tedy v sobotu 6. dubna a potrvá do zítřka.

K vidění jsou plastikové i funkční modely lodí, letadel, obrněné techniky, auta, dioramata, tanky, figury, Monti systém, papírové modely, sběratelské kolekce i historické hračky…

V rámci výstavy probíhají také soutěže pro děti: „O nejlépe provedený papírový a plastikový model“ bez rozdílu kategorií. Součástí dvoudenní výstavy je také burza, modelářský workshop, ukázka RC modelů či prezentace Severočeského leteckého archivu Teplice.

Vstupné je dobrovolné. Dnes máte šanci výstavu navštívit až do 17.00 hodin a zítra je sál otevřen od 9.00 do 16.00 hodin.

FOTOGALERIE…

Autor: Petra Vraná Němcová
a Daniel Němec

Máte také nějaké zajímavé fotografie z vašeho okolí nebo video? Stali jste se svědky karambolu? Uvízli jste v koloně nebo máte nafocenou nějakou kuriozitu? Neváhejte a zašlete nám je na redakční email: redakce@jvpress.cz nebo na WhatsApp na mobilu 603 865 666 či do zprávy na Facebookovém profilu JV PRESS.cz 

Moc rádi vaše zajímavé foto nebo video výtvory zveřejníme na našem zpravodajském serveru agentury JV Press.cz.

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář