Krimi Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Po tříletém chlapci na Uherskohradišťsku stále pátrají desítky profesionálů a občanů

UHERSKOHRADIŠŤSKO – Desítky policistů, hasičů a místních občanů v okolí obce Podolí na Uherskohradišťsku pátrají po tříletém chlapci ZDE, který se okolo 18 hodiny vzdálil z místa svého bydliště.

Jakékoliv informace k pohřešovanému chlapci neprodleně sdělte na linku 158.

AKTUALIZACE:
Po chlapci od přijetí oznámení pátralo více než padesát policistů, desítky hasičů a stovky dobrovolníků z řad občanů. K pátrání byl využit i policejní vrtulník s termovizí, mobilní termovize, psovodi a další policejní složky. Důkladně bylo propátráno nejen bezprostřední okolí bydliště, ale i místa vzdálená několik kilometrů. Vzhledem k tomu, že nedaleko domu teče řeka, byly prohledány nejen oba břehy, ale i samotná vodní plocha. Veškeré pátrání komplikovaly nepříznivé povětrnostní a světelné podmínky. I přes veškerou snahu všech zúčastněných se chlapce dosud nepodařilo nalézt.

Nadále platí, že jakékoliv informace k pohřešovanému chlapci přijmeme na kterékoliv policejní služebně či na lince 158.

V průběhu noci nedošlo k nalezení pohřešovaného chlapce, proto byly na místo povolány další policejní hlídky včetně psovodů a policejních potápěčů a také hasiči se člunem. Jejich úkolem bude propátrat blízkou řeku a nejbližší okolí toku. Nad obcí a okolím bude i dnes létat policejní vrtulník, policisté znovu propátrají zahrady v obci, břehy řeky, okolí vlakové tratě, apod..

Autor: nprap. Petr Jaroš

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář