Krimi Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

SMUTNÁ ZPRÁVA: Policisté ukončili rozsáhlé pátrání po pohřešovaném tříletém chlapci na Uherskohradišťsku! Jeho tělo bez známek života objevili potápěči v řece Olšavě

UHERSKOHRADIŠŤSKO – Policisté dnes našli pohřešovaného tříletého chlapce z Podolí na Uherskohradišťsku na Zlínsku. Jeho tělo bez známek života objevili potápěči v řece Olšavě nedaleko Podolí, a to jen pár stovek metrů od domu, kde bydlel. Smutnou zprávu potvrdil policejní mluvčí Petr Jaroš.

Pravděpodobně utonulý chlapec byl nalezen kolem půl třetí v těžko přístupném terénu přibližně 650 metrů po proudu řeky od místa, kde se ztratil. Podle policie nic nenasvědčuje tomu, že by byl spáchán násilný trestný čin.

Okolnosti tragédie objasní až pitva ale vzhledem k věku chlapečka nebude policie poskytovat k události žádné bližší informace.

Do pátrání po chlapci se od úterního podvečera zapojilo velké množství lidí,vedle policistů a hasičů šlo i i dobrovolníky. Nasazen byli i potápěči a policejní vrtulník s termokamerou. Právě potápěči během dnešního odpoledne tělíčko mrtvého chlapečka nalezli.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář