Jihomoravský Kultura Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZE SPORTU: Bojovníci z Leonidas gym Dubí na galavečeru Fusions FN v Brně předvedli perfektní zápasy

BRNO/DUBÍ – Dne 26. dubna jeden z našich svěřenců, 18 letý Filip Gorol utkal v osmičkové vyřazovací pyramidě na prestižním galavečeru v Brněnském Bobycentru.

Bojovník Filip Gorol nastupoval do svého prvního profesionálního zápasu s domácím borcem. Úplně poprvé šel tedy kompletně bez chráničů a do třech kol po třech minutách. Bohužel i přes dobrý Filipovo výkon jsme zápas těsně na body prohráli. Samozřejmě, že i prohra je zkušenost, která se použije k výhrám v zápasech budoucích.

Přímo v Brně jsme se potkali i druhou výpravu z Teplic a to Kravec gym a jejich závodníka Marka Kočího pod vedením Pavla Kravce. Oba naše týmy byli z důvodu vzdálenosti a dalších turnajů nekompletní tak jsme spojili sily a navzájem jsme si pomohli s přípravou a koučováním našich svěřenců. Oba naši borci sice prohráli na body, ale předvedli perfektní zápasy.

FOTOGALERIE… 

Děkuji vedení C.M.T.A. Petru Ottichovi za možnost se zde ukázat, dále pak děkuji Matěji Šimůnkovy a Pavlu Kravci za pomoc a všem co nás podporují jako je Ústecký kraj, města Osek, Dubí a firmy Stavmart s.r.o. a Fightstore.cz

Autoři fotek: FUSION-FN a fotografka Anna Beránková
Filip Gorol foto : provázky na rukou

Autor: Ladislav Horejš
Leonidas Gym Muay Thai Dubí

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář