Kultura Nezaradené Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEO: Letošní legendární Adrenalin Challenge extreme travers přes kaňon Labe si v Děčíně nenechal ujít ani herec Vojta Kotek

DĚČÍN – Již tradičně v rámci městských slavností v Děčíně nesmí chybět ani legendární Adrenalin Challenge, který je spolu s doprovodným programem ojedinělou adrenalinovou akcí pro širokou veřejnost z České republiky i zahraničí. Atraktivní adrenalinová výzva je určena aktivním lidem a nese se v duchu sloganů: Cítím, že žiju! Posuňte své limity, zjistěte, co ve Vás je! Letos si extrem travers přes kaňon Labe z Pastýřské stěny na děčínský zámek nenechal ujít ani herec Vojta Kotek.

Adrenalin Challenge je tak tradičně součástí městských slavností v Děčíně a obsahuje tři akce během dvou dnů: Adrenalin Challenge Main Event, Adrenalin Challenge Race a Adrenalin Challenge Kids. Pod zámkem probíhá sobotní program souběžně s hudebním festivalem Labefest.
VIDEO Z Adrenalin Challenge v Děčíně: EXTREME TRAVERS HERCE VOJTY KOTKA NALEZNETE ZDE.
Adrenalin Challenge Main Event:
V rámci letošního 21. ročníku Adrenalin Challenge Main Event včera, tedy v sobotu 11. května si účastníci užili celkem šest disciplín. Konkrétně via ferratu, extreme travers přes kaňon Labe, slaňování ze zámku, provazový žebřík na Tyršův most, skok z mostu a vodní skútr. Tato akce je určena pro opravdu širokou veřejnost od 18-ti let a nezáleží na fyzických výkonech.
Zdroj: Adrenalin Challenge
Foto: Adrenalin Challenge Main Event 2019 
Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář