Finance Kultura Nezaradené Pomáháme Školní okénko Sport Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEOREPORTÁŽ: Tomášek si odváží ze šipkového charitativního turnaje ve Výškově krásných 32 840 korun

VÝŠKOV U POSTOLOPRT – Čtvrtý ročník charitativního šipkového turnaje s názvem POMÁHÁME TOMÁŠKOVI se opět uskutečnil ve Výškově u Postoloprt na Lounsku. Letos byla vybrána celková částka 32 840 korun. GRATULUJEME

Tomášek Janáček se narodil s dětskou mozkovou obrnou – spastickou diparezou dolních končetin. Diagnostikována mu byla až ve třech letech, první operaci měl v 5 letech, kdy se mu prodlužovaly Achilovy paty.

VIDEOREPORTÁŽ Z TURNAJE… 

Videoreportáž připravili: Jitka Andrlová a Honza Vraný/JV PRESS.cz

Šipkový turnaj odstartoval včera ve 14.00 hodin a i letos se utkali dvojice HIGH SCORE, dvojice se ovšem losovaly, nikdo tedy dopředu nevěděl s kým bude hrát ve dvojici. V úvodu promluvili také oba organizátoři a duchovní otcové myšlenky uspořádat charitativní šipkový turnaj Kája Papežík a Martin Kurucz.

Letos se na start charitativního šipkového turnaje postavilo 16 mužů a 10 žen. Své želízko v ohni měla i redakce agentury JV PRESS.cz, kterou zastupoval hráč šipek Petr Andrle. O dobrou pohodu se po celý turnaj staral DJ Zaky.

Ani tentokrát nechyběla už tradiční dražba, ve které se například vydražilo tričko pro Tomáška s podpisy všech, kteří odpoledne přišli pomáhat do Zálesácké krčmy u Grobiana ve Výškově u Postoloprt…  Tomášek usmívající se celé odpoledne a jeho rodiče na turnaji ani letos ve Výškově nechyběli a i z letošní vybrané částky mají obrovskou radost.

„Jsou tu vždy úžasní lidé, kterým bychom moc rádi poděkovali. Máme obrovskou radost. Peníze opět využijeme na rehabilitaci, kterou pojišťovna bohužel nehradí,“ říká dojatá Tomáškova maminka Kateřina Janáčková.

Agentura JV PRESS.cz byla i letos jedním z mediálních partnerů celé charitativní akce.

FOTOGALERIE Z TURNAJE… 

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář