Kultura Praha Sport Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: Mezinárodní turnaj PragaCup v malém fotbale se uskuteční v sobotu 22. června

PRAHA – V pořadí již devatenáctý mezinárodní turnaj PragaCup v malém fotbale se uskuteční v sobotu 22. června v Praze v areálu FC Přední Kopanina. Zahájení turnaje je v 9.00 hodin a velké finále vypukne v 17.30 hodin.

Turnaje se zúčastní 40 týmů a z toho 11 týmů přicestuje ze zahraničí. Konkrétně z Anglie, Slovenska a Polska, samozřejmě nebudou chybět ani celky z Česka. Turnaje se účastní týmy různých kvalit, od týmů nehrajících žádnou soutěž až po téměř profesionální týmy. Hráči na turnaj cestují až 1500 km a spojí svou účast na turnaji PragaCup s návštěvou Prahy.

Hladký průběh turnaje zajistí zkušený organizační tým, rozhodčí s licencí, podavači míčů na každém hřišti, fotograf, kameraman, zdravotník, moderátor, hostesky a DJ. Bohaté občerstvení je zajištěno přímo v areálu a vstup všem divákům je ZDARMA. Na této skvělé akci nemůžete chybět, jedná se o svátek fotbalu a nezapomenutelnou sportovní show, přijďte podpořit české i zahraniční týmy na mezinárodním turnaji v Praze uvedl Lukáš Řezníček organizátor turnaje PragaCup.

Celý turnaj se odehraje na přírodní trávě, na čtyřech hřištích současně v jednom areálu. Pro první čtyři týmy jsou připraveny hodnotné výhry v podobě sportovního vybavení, zážitkových voucherů, pohárů a medailí a samozřejmě bude oceněn také nejlepší hráč, střelce a brankáře turnaje, na které čeká jako z jedna cen zájezd na Audi Cup.

Týmy jsou rozlosovány do osmi skupin po pěti týmech a z každé skupiny postupují čtyři nejlepší týmy do bojů play-off. Celkem tedy postoupí 32 týmů. Každý tým na turnaji odehraje minimálně čtyři zápasy a na oba účastníky finále čeká porce devíti utkání.

Na předešlých turnajích PragaCup mohli účastníci poměřit své síly s profesionálními sportovci, jako jsou Jiří Skalák, Aleš Matějů, Jan Chramosta, Ondřej Zahustel, Adam Jánoš, Jakub Diviš nebo futsalisté Petr Zapletal, David Frič, Marcel Rodek a další. A kdo dorazí letos? Přijďte se podívat 22.6.2019 na turnaj PragaCup!

Redakce Agentury JV PRESS.cz je i letos jedním z hrdých mediálních partnerů mezinárodního turnaje…

11 ZAHRANIČNÍCH TÝMŮ A 29 ČESKÝ TÝMŮ DORAZÍ DO PRAHY 400 HRÁČŮ – 40 TÝMŮ – 8 SKUPIN – 4 HŘIŠTĚ – 112 ZÁPASŮ – 1 AREÁL – 1 ŠAMPION

Bližší informace o turnaji a harmonogram naleznete na www.PragaCup.cz

Autor: Lukáš Řezníček
Předseda organizace PragaCup, z.s.

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TIP REDAKCE: Mezinárodní turnaj PragaCup v malém fotbale se uskuteční v sobotu 22. června

Napsat komentář