Finance Kultura Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEO: Letošní 9. ročník ankety Dobrovolní hasiči roku má novou posilu! Představí ji Ilona Csáková

ČESKO – Jednotky a sbory dobrovolných hasičů z celé ČR, které přihlásí své zásahy a činnost do letošního 9. ročníku ankety Dobrovolní hasiči roku, mohou společně s oceněním za jejich práci získat novou hasičskou techniku nebo vybavení spojené s hasičskou činností.

Přihlásit se mohou v termínu od 10. dubna 2019 do 10. července 2019 prostřednictvím elektronického formuláře na internetových stránkách www.adhr.cz. Jednotlivé přihlášky vyhodnotí odborná komise. Na finalisty čeká prestižní ocenění – skleněná zásahová helma, věcné dary a finanční prostředky na nákup nového hasičského vybavení.

Podívejte se koho Ilona Csáková přivítala jako posilu na podporu a propagaci činnosti dobrovolných hasičů. Díky osobní zkušenosti s Anketou Dobrovolní hasiči roku a známosti tohoto projektu, jehož hlavním cílem je prezentovat činnost dobrovolných hasičů prostřednictvím profesionálně provedených zásahů a preventivní činnosti, posílil tým patronů Ankety známý herec, moderátor a zpěvák Petr Rychlý. „Vážíme si jeho podpory a děkujeme.“

Během uplynulých ročníků bylo dobrovolným hasičům za jejich profesionálně provedené zásahy a preventivní činnost díky partnerům ankety poskytnuto téměř 17 milionů korun.

Autor: Jiří Bezděk
prezident spolku
Svatý Florián-Dobrovolní hasiči roku, z. s.

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář