Doprava HZS Krimi Liberecký Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Motorkář skončil s vážným zraněním v nemocnici

LIBERECKO –  Vážnou dopravní nehodu, při které došlo ke střetu osobního vozidla s motocyklem, vyšetřují policisté na silnici I/35 ve směru od Prahy, u sjezdu k Babylonu.

Včera krátce před jednou hodinou odpoledne policie přijala na tísňovou linku ze Zdravotnické záchranné služby oznámení o dopravní nehodě na průtahu frekventovanou silnicí I. třídy č. 35 v Liberci ve směru od Prahy. U sjezdu k Babylonu do ulice Košická řidička osobního vozidla Dacia Duster byla nucena v důsledku vzniklé dopravní situace zpomalit své vozidlo. Na to však již pravděpodobně nestačil včas zareagovat řidič motocyklu jedoucí za ní a zezadu do osobního vozidla narazil.

Řidič motocyklu utrpěl velmi vážná zranění, se kterými jej z místa nehody převezlo vozidlo Zdravotnické záchranné služby do Krajské nemocnice Liberec.

Frekventovaná komunikace je s větší opatrností průjezdná, provoz  je částečně řízený policisty a  na dopravní nehodu upozorňuje  také v předstihu mobilní dopravní značení.

Příčina nehody a míra zavinění ze strany jednotlivých účastníků nehody je předmětem dalšího vyšetřování. Policisté zajistili odtah motocyklu na smluvní parkoviště Policie České republiky za účelem znaleckého zkoumání, aby vyloučili technickou závadu jako jednu z možných příčin nehody.

Autor : por. Bc. Vladimíra Šrýtrová

ilustrační foto

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

One Reply to “Motorkář skončil s vážným zraněním v nemocnici

  1. Pingback: blote tieten

Napsat komentář