Auto-Moto Doprava Krimi Liberecký Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Pirát silnic se přiznal, že před jízdou vypil deset jedenáctek! Na Jablonecku havaroval a přišel o řidičský průkaz

JABLONECKO – Dopravní policisté vyjeli k havárii osobního vozidla značky Škoda Felicia do Nové Vsi nad Nisou na Jablonecku. Na místě pak zjistili, že 26letý řidič v mírné pravotočivé zatáčce neudržel auto na silnici a naboural do plotu rodinného domu.

Kromě toho, že jel příliš rychle, byl navíc pod vlivem alkoholu, a to ne zrovna málo. Potom, co do kontrolního přístroje nadýchal 2, 43 promile alkoholu, přiznal se policistům, že před jízdou vypil deset jedenáctistupňových piv.

To, že v tak silné opilosti skončil s autem „jenom“ v plotě, je  pro všechny velké štěstí . V tomto stavu mohl ublížit nejen sobě, ale i dalším účastníkům silničního provozu. Policisté mu proto na místě zadrželi řidičský průkaz a následně mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Řidiči, pokud máte před jízdou velkou žízeň, dejte si raději deset piv nealkoholických ! Tím neublížíte ani sobě a ani nikomu jinému.

Autor: por. Bc. Ivana Baláková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Pirát silnic se přiznal, že před jízdou vypil deset jedenáctek! Na Jablonecku havaroval a přišel o řidičský průkaz

Napsat komentář