Auto-Moto Doprava Finance HZS Jihočeský Krimi Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Ford na Českobudějovicku začal po nárazu do stromu hořet! Devatenáctiletý řidič i jeho spolucestující byli lehce zraněni

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Včera večer přijali českobudějovičtí dopravní policisté oznámení o havárii vozidla mezi obcemi Munice a Zliv s následným požárem. Okamžitě na místo vyjeli, kde již zasahovali hasiči Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje a požár lokalizovali. Zároveň zde byli i hlubočtí policisté, kteří odkláněli provoz.

Provedeným šetření a vytěžením účastníků bylo zjištěno, že před 21:00 hodin jel devatenáctiletý řidič osobního vozidla tovární značky Ford Focus po silnici mezi obcemi Munice a Zliv, kde pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svých schopnostem a profilu komunikace, vyjel mimo silnici, kde havaroval do vzrostlého stromu.

Po nárazu se lehce zranil on a jeho spolucestující. Díky pomoci jiných osob se jim podařilo z vozidla dostat ještě před vzplanutím vozidla. Oba si následně do své péče převzali zdravotníci. Dechová zkouška nemohla být na místě provedena z důvodu zranění, proto dopravní policisté nařídili odběr biologického materiálu, který by měl následně potvrdit, zda byl řidič jakkoli ovlivněn.

Provoz na komunikaci byl plně obnoven až 23:00 hodin.

FOTOGALERIE… 

Autor: por. Bc. Milan Bajcura

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář