Krimi Plzeňský Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

KRIMI: Agresivní zloděj si přišel do pekárny pro lup. Zastavil ho odvážný zaměstnanec provozovny

PLZEŇ – Policisté z obvodního oddělení Plzeň – střed zahájili úkony trestního řízení pro přečin poškození cizí věci a výtržnictví. Prověřovaným je 33letý, policistům známý, recidivista. Ten 13. června 2019 v dopoledních hodinách ,,navštívil“ neveřejné prostory provozovny jedné plzeňské pekárny, za účelem něco odcizit.

Zrovna, když prohledával kabelku jedné ze zaměstnankyň, byl přistižen závozníkem pekárny, 48letým mužem z Plzně. Odvážný Plzeňan chtěl zloděje zadržet. Ten se začal bránit a chtěl z místa utéct.

Závozníkovi se přitom snažil do cesty shodit přístroj na výrobu zmrzliny. Vzhledem k velké hmotnosti přístroje, se mu to nepodařilo a přístroj poškodil. Následně utekl do prodejny provozovny. Tam uchopil jedno z křesílek určených pro zákazníky a začal s ním ohrožovat personál pekárny.

Odvážlivec, který zloděje celou dobu pronásledoval, mu křesílko vytrhl a chtěl pachatele strhnout k zemi. V té chvíli se oba natlačili na skleněnou výplň vitríny, kdy tato praskla. Následně se staršímu muži podařilo agresora strhnout na zem. Ten se však dál aktivně bránil a statečného závozníka kousnul do ruky, čímž mu způsobil drobné zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření. Na místo po chvíli dorazily hlídky policie a agresivního pachatele zajistily.

Autor: nprap. Michaela Raindlová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KRIMI: Agresivní zloděj si přišel do pekárny pro lup. Zastavil ho odvážný zaměstnanec provozovny

Napsat komentář