Kultura Složky IZS Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

OBRAZEM: Charitativní Běh pro Vojenský fond solidarity a Nadaci policistů a hasičů v Děčíně vynesl přes 62 tisíc korun

DĚČÍN – V sobotu 24. srpna se v Děčíně uskutečnil již třetí ročník charitativního Běhu pro Vojenský fond solidarity a Nadaci policistů a hasičů. Stejně jako v uplynulých ročnících se na start postavily desítky běžců, kteří se rozhodli podpořit dobrou věc. 

Pořadatelem akce byl již tradičně spolek Self Defence Division, z.s., jehož členové jsou z velké části aktivní příslušníci ozbrojených sborů České republiky. Pro všechny velké i malé návštěvníky připravili bohatý program spojený s prezentací naší armády, policie a hasičů, nechyběly ani ukázky oblíbeného CrossFitu, sportovního lezení či airsoftová střelnice. Fanoušky MMA jistě potěšila účast Karlose „Terminátora“ Vémoly, který účastníky běhu přijel osobně podpořit.

Díky skvělé práci organizátorů a osobnímu nadšení všech účastníků běhu se ve finále podařilo pro vojáky, policisty a hasiče vybrat krásných 62 764 Kč, což je o více než 10 000 Kč vyšší částka oproti loňskému ročníku.

FOTOGALERIE… 

Celkový výtěžek z akce bude stejně jako v uplynulých letech rozdělen mezi Vojenský fond solidarity a Nadaci policistů a hasičů.

ZdrojHasičský záchranný sbor Ústeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “OBRAZEM: Charitativní Běh pro Vojenský fond solidarity a Nadaci policistů a hasičů v Děčíně vynesl přes 62 tisíc korun

Napsat komentář