Karlovarský Kultura Turistika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Fotoreport: Novorolský vyprošťovák 2019

NOVÁ ROLE – Pohodička, pohoda….. tak se dá vyjádřit sobotní rocková akce v Nové Roli na Karlovarsku. Hrálo se, tančilo, békalo a i dobré věci se pomohlo.

 Poslední prázdninová sobota přinesla nejen slunečné počasí, ale i spousty akcí různého žánrového zaměření. My jsme tentokrát zakotvili na západě. V příjemném prostředí restaurace Na Koupališti v Nové Roli se konal již tradiční minifestival Novorolský vyprošťovák. Vedro jako blázen, ale nemohlo nikoho rozhodit. Hned za bránou zahrádky u restaurace se totiž nachází obrovský rybník. Takže odskočit si se zchladit nebyl problém.

  Začátek akce byl na poslední chvíli o hodinu posunut. Avizovaná kapela Našrot totiž nedorazila. Pro pořadatele nepříjemná zpráva, zrovna jako spousta jiných akcí v okolí. Takže návštěvnost nebyla vysoká. Nicméně, festival se myslím povedl, panovala všude příjemná atmosféra, pivo teklo proudem a hosté se velice dobře bavili.

 Hlavním tahounem dne byla již legendární kapela Synové výčepu, ovšem ani ostatní bandy jako Madness, Dependence, ŠpuntQaně, Pathetic Faith, Extaze, Object, v ničem nezaostaly. Multižánrový festival tak přinesl pro každého něco. Rodinnou atmosféru zpestřil i ohňostroj, který uspořádala kapela Extaze. Závěrem nejde opomenout, že kapela Dependence věnovala svůj honorář na dobrou věc.

 Pojďte se obrazem podívat na atmosféru akce, více fotografií naleznete na https://www.facebook.com/luciesvobodovaphoto/

Autor : Lucie Svobodová

 

 

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

One Reply to “Fotoreport: Novorolský vyprošťovák 2019

Napsat komentář