Kultura Pardubický Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

OBRAZEM ZE SPORTU:  Verva doma podlehla pardubickému Dynamu 1:2

LITVÍNOV –  Litvínov ve třetím kole hokejové extraligy dnes v podvečer prohrál na domácím ledě s Pardubicemi 1:2.

Byl to sice vyrovnaný zápas, bohužel štěstí bylo na druhé straně, když první velkou šanci v zápase měl litvínovský Jakub Petružálek, který orazítkoval pouze tyč branky Ondřeje Kacetly. První třetina se hrála nahoru, dolu a žádný tým nechtěl udělat chybu, které by později litoval.

První změna skóre přišla v čase 18:51 a to když se do branky domácích trefil pardubický D. Kindl a otevřel tak skóre ve prospěch hostujícího Dynama. Začátek druhé třetiny byl aktivní na obou stranách, ale bohužel prvních deset minut se branky nikdo nedočkal a Verva si tak musela na vyrovnání počkat. Domácí se ale přeci jen dočkali a to v čase 32:34, když na podruhé po střele Sčotky umístil puk za záda Kacetla, nikdy nestárnoucí Viktor Hübl a vyrovnal tak stav zápasu na 1:1.

Pardubice začaly třetí třetinu aktivněji a svou dravost urvat první letošní body dokázaly, už v páté minutě třetí třetiny, když se Jan Mandák vřítil jako blesk mezi dva obránce Litvínova a odraženou střelu z dorážky umístil do Janusovi branky a rázem bylo skóre zápasu 1:2.

Zbytek zápasu i přes větší střeleckou aktivitu domácích 15:9, už nikdo výsledek nezměnil a Litvínov tak bohužel podlehl hostujícímu dynamu 1:2.

FOTOGALERIE…

Autor: Michal Tušík
Foto: Korky

Napsat komentář